Gent molt capaį


Destaquem

L'Associaciķ Sant Tomās celebra l'Assemblea Ordināria de Socis 2016!

Ahir dimecres 22 de juny, a l'Auditori és de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rambla Hospital núm. 11 de Vic,es va celebrar l’Assemblea Ordinària i Extraordinària de socis de l’Associació Sant Tomàs, amb una gran participació. Entre socis presents i representats, 472 persones varen participar, gairebé un 82% del total del cens. Per consultar el resultat de les votacions cliqueu aquí!

3a ediciķ de la cursa solidāria La Somnāmbula!

T'agradaria participar en una cursa/caminada nocturna, solidària i diferent? Doncs, t'esperem el dia 8 de juliol a la plaça major de Roda de Ter per celebrar la 3a edició de La Somnàmbula! Les inscripcions les podeu fer des d’ara a DSport.cat per un preu de 9€ els adults i 4€ els menors de 14 anys (amb ressopó i samarreta tècnica de regal). Totes les inscripcions en línia participaran en un sorteig!  A partir de les 20:00h es començaran a entregar els dorsals i l’hora d’arrencada serà a les 21:30h per als corredors i caminadors. A l'inici de la cursa, un xic d'òpera en directe: La Somnàmbula de Bellini!

Els beneficis de la cursa es destinaran a la construcció del nou CDIAP Tris Tras de l'Associadció Sant Tomàs!!!

Descarrega't la nova aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat les trobareu a la nova APP. Aquesta és gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te!  Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!

Ofertes laborals:

  • Responsable de comunicació.
  • Auxiliar mobiliari urbà.
  • Oficial suplent Serveis Industrials.
  • Peó suplent Serveis Industrials.
  • Formador/a neteja.
  • Personal de neteja.
  • Oficial de jardineria.
  • Educador/a auxiliar Centre Ocupacional (Suplència maternitat).

Nova botiga online d'artesania social: www.maama.cat.

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la nova botiga online de productes d'artesania amb valor social a  www.maama.cat  i fes-nos una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

Memōria d'activitats 2014.

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2014. Aquí us deixem els enllaços en català i en castellà per tal de què us la pugueu descarregar. Per primer cop, també està disponible en anglès.

Notícies

El Centre Riudeperes presenta el seu model d'atenciķ al māster GESSAP de L'IL3-UB i al V Congrčs del Tercer Sector Social!

El Centre Riudeperes ha presentat el seu model d'atenció a la salut als alumnnes del màster GESSAP de L'IL3 -UB (Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona. Aquest programa és un exemple de model integrat, integral, centrat en la persona, comunitari i col·laboratiu

En la mateixa línia, les professionals del Centre Riudeperes, Montse Codinachs i Alícia Brunet, van explicar l'experiència entorn l'atenció integrada social i sanitària en el marc de l'Àgora d'experiències del V Congrès del Tercer Sector Social que va tenir lloc a Barcelona del 14 al 17 de juny.

El Centre Riudeperes realitza la 2a sessiķ de treball d'aquest any!

El Centre Riudeperes ha realitzat la segona sessió de treball d’aquest any amb el personal d’atenció directe de cap de setmana. Durant aquesta reunió els professionals van reflexionar conjuntament, tot treballant en l’ identificació d’aquells aspectes que permeten millorar la seva tasca diària i establir les línees i pautes de treball. Així com també, compartir inquietuds i dubtes del dia a dia.

6a sessiķ del Consell de Participaciķ del Centre Riudeperes de l'Associaciķ Sant Tomās!

S'ha celebrat la 6a sessió del Consell de Participació del Centre Riudeperes de l'Associació Sant Tomàs. Els quatre representants de les persones residents van exposar totes aquelles activitats preferents per a elles i que realitzen al centre. Un any més, va ser una reunió ben profitosa on tots els membres van expressar la satisfacció de viure al Centre Riudeperes.

L'Associaciķ Sant Tomās assisteix a una Jornada sobre la gestiķ interdisciplināria de la malaltia professional

L'Associació Sant Tomàs va assistir a una Jornada per a la millora de la gestió en prevenció de riscos laborals, organitzada per Asepeyo Mútua a l’Auditori Josep Irla de Girona, sobre “La gestió interdisciplinària de la malaltia professional”.

La jornada anava dirigida als professionals en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals de les empreses associades a Asepeyo, amb l’objectiu de millorar les condicions de treball i seguretat i salut laboral de les persones amb malaltia professional.

Estela Diez, Cap del Servei de Desenvolupament i Organitzaciķ dels Supermercats Bonpreu i Esclat, visita Eina!

Estela Diez, Cap del Servei de Desenvolupament i Organització delsSupermercats Bonpreu i Esclat ha visitat el servei de Formació i Inserció Laboral Eina amb la finalitat de donar a conèixer als alumnes com es dur a terme un procés de selecció, i quins perfils professionals interessen a l’empresa.També ens ha donat consells útils sobre com defensar-se en un procés de selecció de personal!