Gent molt capaį

Destaquem

Memōria d'activitats 2017

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2017. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. També disposem de la versió en castellà i en anglès.

 

Descarrega't l'aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Ofertes laborals:

  • Auxiliar de mobiliari urbà
  • Psicòleg/oga USAP (Inscrit al Sistema de Garantia Juvenil)
  • Fisioterapeuta (50% jornada)
  • Auxiliar tècnic/a educatiu/iva (torn nit)
  • Auxiliar tècnic/a educatiu/iva (caps de setmana i festius)
  • Monitor d’activitats de lleure i esport (50% jornada)
  • Conserge Centre Cívic Vic
  • Acompanyant d’autobús
  • Responsable equip de neteja

Notícies

Esportistes del Club CAR al campionat estatal d'atletisme en pista coberta

Els  esportistes del Club CAR de Sant Tomàs Anna Pueyo i Jordi Martínez han participat amb la selecció catalana al I Campionat estatal d'Atletisme Special Olympics indoor o en pista coberta, que s'ha fet del 9 a l'11 de novembre a Saragossa.

 

Se celebra la trobada anual de famílies del Centre Riudeperes

Unes 135 persones van assistir el dissabte 10 de novembre al matí a la trobada anual de famílies del Centre Riudeperes que es va fer a la sala polivalent del Centre Ocupacional Sant Tomàs.

 

Jornada de portes obertes al Centre Ocupacional

Unes 60 persones van assistir el dilluns 5 de novembre a la jornada de portes obertes del Centre Ocupacional Sant Tomàs de Calldetenes, que es va organitzar amb motiu dels actes del 40è aniversari.

 

Es presenten els lots socials Créixer, amb productes de xocolata de Sant Tomās

14 empreses socials catalanes s’uneixen per fer lots socials per la campanya de Nadal

Aquest dijous al migdia s’han presentat a la Fundació MAP de Ripoll els lots socials del grup Créixer, que contenen productes agroalimentaris de 14 empreses socials catalanes, entre les quals hi ha Sant Tomàs. En representació del grup en la presentació hi ha intervingut Hermínia Ordeig, de la Fundació MAP, Jordi Llauradó, de Sant Tomàs i Núria Cendoya, de l’Associació Alba.

 

Visita de l’escola Sant Marc al Centre Ocupacional

Des de fa uns anys, el Centre Ocupacional Sant Tomàs acull escoles en el marc del Projecte Sensibilització, amb l’objectiu de provocar un apropament entre els nens i nenes en etapa escolar i les persones amb discapacitat intel·lectual. Amb aquest apropament es volen mostrar les capacitats de les persones ateses al Centre Ocupacional, per, d’aquesta manera, trencar prejudicis i contribuir amb el nostre granet de sorra a evitar situacions futures de discriminació.

 

El Centre Ocupacional participa per segon any consecutiu en la decoraciķ del Mercat Medieval de Vic

Per segon any consecutiu, Sant Tomàs és una de les entitats que participa en l'elaboració de la decoració d'alguns carrers del Mercat Medieval de Vic, que tindrà lloc del 6 al 9 de desembre.

 

Recepciķ oficial dels esportistes del Club CAR que van participar als Special Olympics

El 29 d'octubre al vespre es va fer a la sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic una recepció oficial als esportistes del Club CAR de Sant Tomàs que van participar als Jocs Special Olympics 2018.

 

Sant Tomās i la Fundaciķ Josep Comas i Puigcercķs renoven el conveni de colˇlaboraciķ

El president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i el president de la Fundació Josep Comas Puigcercós, Alfred Verdaguer, han signat aquest matí la renovació del conveni de col·laboració entre totes dues entitats, que van signar per primer cop amb motiu del 50è aniversari de Sant Tomàs. Cal dir que la col·laboració es portava a terme des de ja fa uns anys.