Gent molt capaį


Destaquem

Memōria d'activitats 2015

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2015. Aquí us deixem l'enllaç per tal de què us la pugueu descarregar. També teniu disponible la memòria en castellà i anglès

Descarrega't la nova aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat les trobareu a la nova APP. Aquesta és gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te!  Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!

Nova botiga online d'artesania social: www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la nova botiga online de productes d'artesania amb valor social a  www.maama.cat  i fes-nos una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

Ofertes laborals:

 • Cuiner/a
 • Auxiliar tècnic/a educatiu/iva Servei d’Atenció Domiciliària.
 • Pintor amb experiència
 • Monitors/es camp de treball.
 • Vigilant de zones blaves.
 • Responsable equips de neteja.
 • Fisioterapeuta (suplència maternitat)
 • Auxiliar de jardineria per reg de l’arbrat
 • Xòfer transport adaptat.
 • Auxiliar neteja industrial (home amb certificat de discapacitat física).
 • Auxiliar tècnic/a educatiu/iva (caps de setmana i festius).
 • Auxiliar tutelar.
 • Auxiliar de neteja (tardes de dilluns a divendres).
 • Infermer/a torn nit.

Notícies

Dos esportistes del Club CAR-CP Voltregā, medalla d’or als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics d’Āustria

Dos esportistes vinculats a Sant Tomàs, Anna Molas i Carles Baucells, del Club CAR-CP Voltregà, obtenen la medalla d’or als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics d’Àustria 2017, com a integrants de l’equip d’hoquei interior de la selecció espanyola. Després d’un molt bon campionat, en la final la selecció espanyola d’hoquei interior es va enfrontar amb l'equip amfitrió d'Àustria, i va acabar guanyant una medalla d’or molt lluitada.

S'inicien amb čxit les noves vies de colˇlaboraciķ Eina-Empresa

El 2016 es van obrir dues noves vies de col·laboració per a les empreses amb el servei de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs. La realització per part dels alumnes de feines puntuals i la participació de les empreses en les accions formatives. Al llarg del 2016 han estat diverses les empreses que han contactat amb Eina per dur a terme feines puntuals; això ha permès que els alumnes de diferents cursos formatius hagin tingut una primera presa de contacte amb tasques reals. 

Persones usuāries del Centre Ocupacional fan voluntariat destinat a produir aliments pel Sarrķ de Manlleu

L’Associació Sant Tomàs ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manlleu per tal que persones usuàries de la nostra entitat puguin ajudar a conrear la superfície dels horts de Can Sanglas destinada a produir aliments pel Sarró, el Banc d'aliments de Manlleu.

Constituciķ de la Comissiķ d’Atenciķ a les Famílies de Sant Tomās

Recentment ha quedat constituïda la Comissió d’Atenció a les Famílies de Sant Tomàs. L’acte va comptar amb la presència de Toni Ramírez, president de l’entitat, Mercè Castell, vicepresidenta primera, i Bernat Prat, vicepresident segon. La nova comissió elaborarà el projecte anual d’atenció a les famílies de l’entitat i tindrà com a objectiu promoure i dur a terme accions transversals adreçades a les famílies i unificar els criteris i la metodologia en el treball amb famílies.

El projecte “Expressions” de Sant Tomās rep el premi “Territoris Solidaris”

El projecte “Expressions” del Centre Ocupacional de Sant Tomàs va rebre dijous passat, en un acte celebrat a Terrassa, un dels premis de la cinquena edició del programa “Territoris Solidaris” que atorga el BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), dotat amb un import de 10.000 euros.