Gent molt capaį


Destaquem

Memōria d'activitats 2015

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2015. Aquí us deixem l'enllaç per tal de què us la pugueu descarregar. També teniu disponible la memòria en castellà i anglès

Descarrega't la nova aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat les trobareu a la nova APP. Aquesta és gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te!  Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!

Nova botiga online d'artesania social: www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la nova botiga online de productes d'artesania amb valor social a  www.maama.cat  i fes-nos una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

Ofertes laborals:

  • Tècnic/a gestió laboral (suplència maternitat)

  • Netejadora (matins de dimecres a diumenge)

  • Formador/a CP atenció sociosanitaria.

  • Auxiliar tutelar.

  • Vigilant zones blaves (imprescindible certificat de discapacitat física)

  • Oficial de producció (Les Masies de Voltregà)

  • Netejadora (tardes de dilluns a divendres)

  • Oficial/formador secció serveis industrials

  • Auxiliar de neteja (home) amb certificat de discapacitat física.

Notícies

Millora de les instalˇlacions al Centre Riudeperes

El passat mes d’octubre es va realitzar la instal·lació d’una passarel·la de fusta des de l’entrada del Centre Riudeperes fins a la zona de pícnic.Aquesta passarel·la facilita que les persones amb mobilitat reduïda o que necessiten més suport a l’hora de desplaçar-se puguin tenir accés a aquest espai i gaudir així de l’entorn.

Tac Osona realitza els treballs de neteja del Torrent de Sant Jaume al seu pas per Vic

L’objectiu de l’actuació ha estat millorar la capacitat hidràulica i potenciar la vegetació pròpia de la ribera, afavorint així la seva regeneració natural i creant un espai de refugi per la fauna local. Les actuacions realitzades per Tac Osona han consistit en la desbrossada de la vegetació a prop del pas del torrent facilitant així un canal d’aigua més lliure; la tala d’arbres morts, trencats o que obstaculitzaven la llera; i l’eliminació de les espècies foranes.

El Centre Veterinari Tona guarneix el seu aparador de Nadal amb productes artesanals Mā a mā

El Centre Veterinari Tona guarneix el seu aparador de Nadal amb productes artesanals Mà a mà. Un grup d’usuaris del Centre Ocupacional Sant Tomàs van anar a decorar-lo personalment amb productes nadalencs Mà a mà, elaborats artesanalment. El Centre Veterinari Tona guarneix el seu aparador de Nadal amb productes artesanals Mà a mà.

El Xocolater de Taradell obre un any més les portes del seu obrador als usuaris del Centre Ocupacional!

Un any més els usuaris del Centre Ocupacional han pogut conèixer com es treballa la xocolata ajudant en l’elaboració del torró artesà Sant Tomàs. Aquesta iniciativa s’ha portat a terme, un any més, gràcies a la col·laboració de Raúl Cegarra “El Xocolater de Taradell” i de l’empresa “Sarrats, llevat i millorants” de Girona que han proporcionat la matèria primera.

Alumnes de l’escola Sant Miquel de Vic visiten el Centre Ocupacional de Calldetenes

Els alumnes de 4t de primària de l’Escola Sant Miquel de Vic van visitar el Centre Ocupacional de Calldetenes de l’Associació Sant Tomàs el 24 de novembre passat. Prèviament a la visita, els estudiants van treballar a l’escola el concepte de discapacitat intel·lectual. Aquesta trobada els va servir per conèixer el centre i les tasques, activitats i productes que s’hi fan.