Gent molt capaį

Destaquem

Memōria d'activitats 2017

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2017. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. També disposem de la versió en castellà i en anglès.

 

Descarrega't l'aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Ofertes laborals:

  • Gestor/a punt d’informació Vilanova de Sau
  • Preparador/a menús residència
  • Netejador/a
  • Responsable equip de neteja
  • Auxiliar tècnic/a educatiu/iva (caps de setmana i festius)
  • Conductor/a d’autobús
  • Auxiliar de transport i muntatge d’electrodomèstics

 

Notícies

Tots podem votar! Exerceix el teu dret!

Les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament que no podien votar ara sí que ho podran fer, perquè des del desembre passat ha canviat la Llei Electoral i tothom té dret a vot o sufragi. Per assegurar que podem votar cal comprovar al nostre Ajuntament si constem o no al cens electoral. Per les eleccions del 28 d'abril podem consultar-lo de l'11 al 18 de març.
 

Sant Tomās acull dues de les xerrades de la 12a Escola de pares i mares de Vic

El 6 i 18 de març Sant Tomàs acollirà dues de les xerrades organitzades dins el cicle "Tens el factor Q?" impulsat per l'Escola de pares i mares de les escoles de Vic.

 

Diumenge 24 de febrer celebra el carnaval al XauxaFest!

Aquest diumenge, 24 de febrer, vine a celebrar el carnaval al pub Xauxa de Manlleu! Posa't la teva millor disfressa i vine a gaudir de la millor música i la millor gent a una nova sessió XauxaFest! T'hi esperem!

 

Tallers de gestiķ de les emocions i d'autoconeixement per a joves

Professionals del Centre de Desenvolupament Integral Espai Viu de Sant Tomàs van impartir durant el mes de gener uns tallers per treballar la gestió de les emocions i l'autoconeixement a alumnes de l'Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter.

 

El CE Roda lluirā a l’equipaciķ la tipografia dissenyada des de Sant Tomās

El 25 de gener es va presentar el nou projecte esportiu del Centre Esportiu Roda a la Sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda de Ter. Durant la presentació es va donar a conèixer el nou acord de col·laboració entre el CE Roda i Sant Tomàs. L’acord busca crear vincles entre ambdues entitats. Un dels punts destacables de l’acord és que la nova equipació del Club, que ja llueixen tots els i les jugadores de l’entitat esportiva, lluirà una tipografia que ha estat creada per l’equip de l’estudi d’art i disseny Autèntic.cat de Sant Tomàs. 

 

L’Eloi Collell persona vinculada a Sant Tomās deixa la competiciķ

El passat gener l’Eloi Collell, persona vinculada a Sant Tomàs des de fa molts anys, va decidir tancar una etapa de la seva vida deixant la competició i ho va fer després de guanyar 3 medalles al Campionat de Catalunya de natació Special Olympics a Sabadell. 

 

Sant Tomās rep el Premi Territori Solidari pel projecte “Creaciķ d’un espai multisensorial”

El projecte “Creació d’un espai multisensorial: aprendre jugant amb els sentits” del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Tris Tras de Sant Tomàs ha resultat premiat a la VI edició dels Premis Territoris Solidaris que el BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes van lliurar dimarts passat, 5 de febrer, a Barcelona. 

 

Més de 500 persones a la concentraciķ per les persones amb disCapacitat a Vic

Divendres 8 de febrer més de 500 persones s’han concentrat a la plaça major de Vic per exigir a les administracions de l’estat i de la Generalitat una resposta immediata a la situació insostenible en què es troben les entitats del tercer sector. 

 

Aquest divendres, tots i totes a la concentraciķ per les persones amb disCapacitat!

Aquest divendres es farà a la plaça Major de Vic una concentració per les persones amb discapacitat, convocada per Sant Tomàs, la Fundació Tac Osona, la Fundació Humanitària Dr. Trueta i la Cooperativa Calandra.