Gent molt capaį


Destaquem

La Somnāmbula es consolida amb una quarta ediciķ amb 412 participants

Divendres passat, 7 de juliol, es va fer a Roda de Ter la cursa nocturna solidària La Somnàmbula, que va comptar amb un total de 412 participants: 153 corredors i 259 caminadors. Es consolida per quart any consecutiu com una de les cites esportives de l'estiu a la nostra comarca. Cal destacar que més de 70 voluntaris van participar en l’organització de la cursa, que enguany s'ha emmarcat en la celebració del 50 aniversari de Sant Tomàs. 

 

Memōria d'activitats 2016

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2016. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. També la teniu disponible en castellà i anglès

 

Descarrega't l'aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Ofertes laborals:

  • Monitor/a menjador (Seva, Taradell i Torelló)
  • Cap d’equip d’enclavament Dinacil

  • Cap d’equip d’enclavament Girbau

  • Formador/a

  • Monitor/a de transport escolar (imprescindible certificat de discapacitat física)

  • Auxiliars tècnics/ques educatius/ives (Centre Riudeperes i Llars Clarella)

Notícies

Les obres del monestir de Sant Tomās de Riudeperes avancen a bon ritme

Les obres de restauració del monestir de Sant Tomàs de Riudeperes es troben ja en la seva fase final. S’ha acabat la rehabilitació de les cobertes del claustre i de la nau principal; i s’espera finalitzar les obres entre el mes de setembre i octubre d’aquest any.

 

Carles Baucells finalitza la seva etapa laboral a VicVerd

Aquest juny passat el treballador Carles Baucells finalitza la seva etapa laboral a VicVerd després de més de 15 anys treballant per l’entitat. Ara en començarà una nova al Centre Ocupacional de Sant Tomàs. En Carles va començar la seva activitat professional al servei de jardineria de Tac Osona i posteriorment va passar a formar part de l’empresa VicVerd.

 

Els productes de Mā a mā a les Oficines d’Informaciķ Turística de Barcelona

A partir de l’1 d’agost es podran adquirir alguns dels productes de Mà a mà a les Oficines d’Informació Turística de Barcelona situades a la plaça de Catalunya i a la plaça Sant Jaume. Mà a mà és un projecte social de Sant Tomàs que dona visibilitat i fa valer la feina que fan les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la venda de productes d’artesania.

 

IV Trobada dels serveis residencials i d’habitatge

El passat dilluns 14 de juliol es va celebrar la IV Trobada de professionals tècnics dels serveis residencials i d’habitatge de Sant Tomàs a les set fonts de Sant Julià de Vilatorta. La sessió de treball va tenir una durada de 3 h i va reunir a 17 professionals de l’equip tècnic de la llar Clarella, del servei de suport a la pròpia llar i del Centre Riudeperes. 

 

Els productes de Mā a mā a les Oficines d’Informaciķ Turística de Barcelona

A partir de l’1 d’agost es podran adquirir alguns dels productes de Mà a mà a les Oficines d’Informació Turística de Barcelona situades a la plaça de Catalunya i a la plaça Sant Jaume.  Mà a mà és un projecte social de Sant Tomàs que dona visibilitat i fa valer la feina que fan les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la venda de productes d’artesania. 

 

Sant Tomās renova els certificats de gestiķ de qualitat, de seguretat i salut laboral i de medi ambient

Sant Tomàs ha superat amb èxit l’auditoria externa de renovació de certificats realitzada el passat mes d’abril per l’empresa S.P.G Sistemas y Procesos de Gestión. Amb la renovació Sant Tomàs obté la conformitat respecte el compliment dels requisits de la norma ISO 9001:2008 sistema de gestió de la qualitat, de l’estàndard OHSAS 18001:2007 sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball i de la norma ISO 14001:2004 sistema de gestió medi ambiental.