Gent molt capaį


Destaquem

Memōria d'activitats 2015.

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2015. Aquí us deixem l'enllaç per tal de què us la pugueu descarregar. També teniu disponible la memòria en castellà i anglès

Grācies per participar a La Somnāmbula!

El passat divendres 8 de juliol l’Associació Sant Tomàs va organitzar la 3a edició de La Somnàmbula. Enguany la cursa/caminada va comptar amb 473 participants. Els quals tot i l'amenaça de pluja, a partir de les vuit del vespre es van anar acostant a la Plaça Major de Roda de Ter per gaudir primer de l'òpera en directe i tot seguit per recórrer els 7 km.

Gràcies a tots els que hi vareu participar i també a especialment a l'Ajuntament de Roda de Ter, als Saltamarges, l'Obra Social "la Caixa" i a la Rosa Mari Ramírez pel seu suport en l'organització de l'esdeveniment. També a les múltiples empreses que hi han col·laborat. Tot seguit trobareu l'enllaç amb les classificacions i les fotografies de la cursa!

 Classificacions de la Somnàmbula .

Fotografies de la Somnàmbula realitzades pel grup fotogràfic de Roda de Ter, concretament Josep Alonso.

Descarrega't la nova aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat les trobareu a la nova APP. Aquesta és gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te!  Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!

Ofertes laborals:

 • Educador/a Escola Estel.
 • Conserge i vigilant de pàrquing.
 • Vigilant zones blaves d'aparcament.
 • Peó suplent Serveis Industrials.
 • Titulat/da de grau superior.
 • Mestre tutor/a.
 • Psicòleg/oga Espai Viu.
 • Logopeda Espai Viu.
 • Treballador/a social USAP.
 • Auxiliar tècnic/a educatiu/iva Servei d'Habitatge (caps de setmana i festius).
 • Personal de neteja.

Nova botiga online d'artesania social: www.maama.cat.

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la nova botiga online de productes d'artesania amb valor social a  www.maama.cat  i fes-nos una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

Notícies

Adriā Puntí realitzarā un concert solidari per celebrar els 50 anys de l'Associaciķ Sant Tomās!

Aviat començarem a celebrar els 50 anys de la constitució i posta en funcionament de la nostra entitat. Per això estem programant diversos actes i activitats que començaran aquest desembre i acabaran el desembre de l'any que ve. El 3 de desembre organitzem un concert solidàri  amb el suport de L'Atlàntida de Vic​. Comptarem amb l'actuació de l'Adrià Puntí​, un dels millors i més singulars músics del nostre país. 

L'empresa social Tac Osona, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Pere de Torellķ, desenvoluparā el projecte Reiniciant!

Es tracta d'un programa de formació dual, és a dir una combinació de tasques productives i formació amb competències transversals i tècniques, dirigit a 5 joves d'entre 18 i 27 anys que viuen a Sant Pere de Torelló. Els participants desenvoluparan tasques de millora i manteniment del poble i realitzaran pràctiques laborals en empreses del sector de la fusta, el plàstic i el metall. L'objectiu del projecte és que les tasques que desenvolupin i els coneixements que adquireixin a través d'aquest programa els permeti poder trobar feina en el futur.

L'Associaciķ Sant Tomās gestiona el camp de treball Corregim les Mirades!

El camp de treball “Corregim les Mirades”, és una proposta social adreçada a 24 joves d’arreu de Catalunya d’entre 14 i 17 anys amb l'objectiu d’oferir la oportunitat de conèixer persones amb discapacitat i conviure-hi per tal de que puguin adonarse que la discapacitat forma part de la seva identitat, però no ha de ser un condicionant de la nostra mirada.

29 usuaries del Centre Ocupacional de Manlleu participen en el servei de vacances!

Un grup de 29 usuaris del Centre Ocupacional de Manlleu, participan en el servei de vacances que ells mateixos havien organitzat amb el suport de diversos professionals. Van poder escollir entre passar uns dies a la platja a Altafulla o gaudir d’uns dies a una ciutat d’interior com Banyoles. També van planificar les seves vacances, les activitats que volien realitzar, amb qui volien compartir habitació, etc. 

L'Associaciķ Sant Tomās renova els certificats de gestiķ de Qualitat, Seguretat i Salut Laboral i Medi Ambient!

Del 11 al 13 d’abril, els auditors de l’empresa certificadora S.P.G Sistemas y Procesos de Gestión va realitzar l’auditoria externa als diferents serveis de Sant Tomàs, per poder renovar i donar la seva conformitat respecte al compliment dels requisits de la norma ISO 9001:2008 Sistema de Gestió de la Qualitat, de l’estàndard OHSAS 18001:2007 Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball i de la norma ISO 14001:2004 Sistema de Gestió Medi ambiental.