Gent molt capaį


Destaquem

Sant Tomās sorteja un Toyota RAV4 híbrid amb motiu del seu 50č aniversari

Sant Tomàs, que celebra enguany els seus 50 anys, sortejarà un Toyota RAV4 híbrid en combinació amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de Toyota Casacuberta Automòbils, pretén recaptar fons per al finançament de les activitats assistencials i educatives ordinàries de l’entitat. S’espera compensar així la disminució d’ingressos públics que s’han anat agreujant aquests últims anys.

 

Memōria d'activitats 2016

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2016. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. També la teniu disponible en castellà i anglès

 

Descarrega't l'aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Ofertes laborals:

  • Tècnic/a en Formació i Inserció Laboral

  • Xòfer Autocar(Certificat Discapacitat)

  • Logopeda(Suplència de maternitat)

  • Vigilant de pàrquing(Certificat de discapacitat)

  • Administratiu/va de producció(Garantia Juvenil)

  • Tècnic/a en formació i inserció laboral(Garantia Juvenil)

  • Educador/a Escola Especial(Garantia Juvenil)

  • Formador/a PRL

  • Vigilant de zones blaves a Manlleu(Certificat de discapacitat)

Notícies

Roben un talonari del sorteig de Cap d'Any de Sant Tomās

Les participacions sostretes no seran abonades en cas que surtin premiades
Un talonari del sorteig de Cap d'Any de Sant Tomàs, organitzat amb motiu del 50è aniversari de l'entitat, i amb el que se sorteja un Toyota RAV4 híbrid ha estat sostret. El talonari, de vint-i-cinc participacions, contenia els números del 8426 al 8450.

 

Sant Tomās celebra aquest diumenge la festa de cloenda dels seus 50 anys

Aquest diumenge, dia 3 de desembre, coincidint amb el dia internacional de la discapacitat, es farà la festa de cloenda del 50è aniversari de Sant Tomàs al Teatre l’Atlàntida de Vic.

Després d’un any ple d’activitats i actes commemoratius, l’entitat ha organitzat una festa de cloenda gratuïta i oberta a tothom que marcarà la fi de la celebració del cinquantenari.

 

Certificat de professionalitat en Atenciķ Sociosanitāria a persones dependents en institucions

Inici: desembre del 2017
Finalització: juny del 2017

Horari: 
Grup 1 (matins): De dilluns a divendres de 9.00 h a 13.00 h
Grup 2 (tardes): De dilluns a divendres de 15.00 h a 19.00 h

Inclou 80 h de pràctiques en institucions de la comarca

Curs totalment subvencionat!

 

Taula rodona sobre la inclusiķ educativa

El dijous 23 de novembre a les 17.30 h va tenir lloc la taula rodona d’experts "La inclusió educativa. Perspectives actuals i reptes de futur" organitzada amb motiu del 50è aniversari de l’escola l’Estel de Sant Tomàs.

 

Sant Tomās crea una joia amb motiu dels 50 anys

La peça està basada en un dibuix del vigatà Rubèn Llauger, persona atesa al Centre Ocupacional de l’entitat

El 15 de novembre a les 12 h va tenir lloc la presentació de la joia MONS, creada amb motiu del 50è aniversari de Sant Tomàs i sota la marca d'artesania social de l'entitat Mà a mà, a la joieria Enric Isern de Vic.

 

L'Ārea Residencial i d'Habitatge de Sant Tomās presenta una comunicaciķ a la XII Jornada de la Coordinadora de Centres CCPC

El dijous 26 d'octubre l'Àrea Residencial i d'Habitatge de Sant Tomàs va presentar una comunicació sobre el treball que s'està portant a terme en l'àmbit de la inclusió social a la XII Jornada de la Coordinadora de Centres CCPC.