Gent molt capaį


Destaquem

Sant Tomās participa al Giving Tuesday, iniciativa solidāria mundial per promoure les donacions

S’ha acabat la segona edició del curs “Companys de suport”, organitzat per l’Associació Sant Tomàs i subvencionat per La Caixa, que en aquesta ocasió s’ha centrat en el tema del treball. Deu persones usuàries de diferents serveis de l’entitat s’han format per a ser bons companys de suport en relació a la feina, i han treballat conceptes com: diversitat, inclusió i exclusió, drets i deures, habilitats socials i comunicatives i estratègies per fomentar la presa de decisions.

Adriā Puntí realitzarā un concert solidari per celebrar els 50 anys de l'Associaciķ Sant Tomās!

Aviat començarem a celebrar els 50 anys de la constitució i posta en funcionament de la nostra entitat. Per això estem programant diversos actes i activitats que començaran aquest desembre i acabaran el desembre de l'any que ve. El 3 de desembre organitzem un concert solidàri amb el suport de L'Atlàntida de Vic​. Comptarem amb l'actuació de l'Adrià Puntí​, un dels millors i més singulars músics del nostre país. 

Memōria d'activitats 2015

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2015. Aquí us deixem l'enllaç per tal de què us la pugueu descarregar. També teniu disponible la memòria en castellà i anglès

Descarrega't la nova aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat les trobareu a la nova APP. Aquesta és gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te!  Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!

Nova botiga online d'artesania social: www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la nova botiga online de productes d'artesania amb valor social a  www.maama.cat  i fes-nos una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

Ofertes laborals:

 • Auxiliars tècnics/es educatius/ives (caps de setmana i festius) Servei habitatge i Riudeperes.
 • Auxiliar de neteja (home) amb certificat de discapacitat física.
 • Peons suplents.
 • Auxiliar Serveis Generals (torn nit) Servei Habitatge.
 • Auxiliar brigada jardineria (amb certificat de discapacitat física).
 • 5 auxiliars de neteja amb certificat de discapacitat física.
 • Auxiliar neteja (home).
 • Oficial de neteja.
 • Auxiliar neteja (dona) amb certificat de discapacitat física.
 • Netejadora institut de Moià.
 • Oficial de producció (Tona).
 • Infermer/a torn nit.
 • Monitor/a de menjador (Torelló).
 • Administratiu/iva (Dept. PRL, qualitat i medi ambient).
 • Educador/a escola Estel.

Notícies

Gran čxit del concert benčfic d’Adriā Puntí que enceta la celebraciķ dels 50 anys de Sant Tomās

L’Atlàntida es va omplir del tot dissabte al vespre per presenciar el concert benèfic de l’Adrià Puntí que es va fer coincidint amb el Dia Internacional de la Discapacitat que se celebra el 3 de desembre. L’espectacle va donar el tret de sortida a la celebració dels 50 anys de Sant Tomàs. El músic de Salt va interpretar les cançons del disc “La clau de girar el taller” acompanyat dels músics de la Rauten Blues Band, i durant quasi tres hores van oferir un concert memorable.

S’inicien les obres de rehabilitaciķ del monestir de Sant Tomās de Riudeperes

Aquest novembre s’han iniciat les obres de restauració del monestir de Sant Tomàs de Riudeperes. Les actuacions formen part de l’acord de col·laboració que l’Associació Sant Tomàs, com a propietària, va signar amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb l’empresa Cedinsa Eix Transversal, per a la recuperació de béns d’interès arqueològic de la Catalunya Central, amb fons procedents de l’1% cultural.

TAC Osona col•labora en la restauraciķ de basses al Parc del Castell de Montesquiu

TAC Osona ha format part de l’equip de treball encarregat de la restauració de les basses del Parc del Castell de Montesquiu. Concretament, ha dut a terme la impermeabilització de les basses, la instal·lació de tanca de fusta perimetral, la neteja de les cunetes existents, la creació de l’escullera de blocs de pedra en el punt d’entrada d’aigua i la replantació amb planta autòctona en diverses basses del Parc, així com, la reconstrucció de l’abeurador de la font de l’Obi.

TAC Osona col•loca l’arbrat a la reformada rambla de l’Hospital de Vic

Els operaris de TAC Osona han estat els encarregats de col·locar l’arbrat a la rambla de l’Hospital, que arriba a la recta final de la seva reforma. L’arbrat escollit han estat exemplars d’auró blanc (acer pseudoplatanus), es tracte d’una espècie d'arbre caducifoli que arriba a mesurar uns 25m – 30m d'alçada i de copa àmplia i branques obertes.

Visita del secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya al Centre Riudeperes

El secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Francesc Iglesies, i el vicepresident primer del Consell Comarcal, Joan Carles Rodríguez, han visitat aquest dissabte el Centre Riudeperes, residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual, que gestiona l’Associació Sant Tomàs.