Gent molt capaį


Destaquem

Com ser feliį fent feliį als altres

L’Associació Sant Tomàs ha organitzat la xerrada sobre voluntariat “Com ser feliç fent feliç els altres” dins el marc dels actes del 50 aniversari de l’entitat. La xerrada anirà a càrrec de Jordi Molas, coordinador de voluntariat de l’entitat, i tindrà lloc el proper 22 de febrer a les 15.30 h al Centre Cívic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24 - Vic).

Presentaciķ de la nova etapa de la Fundaciķ Tutelar L’Esguard

El divendres 24 de febrer es farà la presentació pública de la nova etapa de la Fundació Tutelar L’Esguard, en un acte presidit pel conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó, i pel president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca, que tindrà lloc a les 9 del matí a la Sala Sert de l’Edifici del Sucre de Vic.

Memōria d'activitats 2015

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2015. Aquí us deixem l'enllaç per tal de què us la pugueu descarregar. També teniu disponible la memòria en castellà i anglès

Descarrega't la nova aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat les trobareu a la nova APP. Aquesta és gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te!  Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostre col·laboració!

Nova botiga online d'artesania social: www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la nova botiga online de productes d'artesania amb valor social a  www.maama.cat  i fes-nos una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

Ofertes laborals:

OFERTES DE TREBALL:

  • Tècnic/a gestió laboral (suplència maternitat)
  •  Auxiliar tutelar.
  • Oficial de producció (Les Masies de Voltregà)
  •  Netejadora (tardes de dilluns a divendres)
  •  Infermer/a torn nit.

 

Notícies

S'inicia el projecte Singulars, Gent Molt Capaį

S'ha iniciat el projecte Gent Molt Capaç, gestionat per la Fundació Privada Tac Osona i Viver de Bell-lloc amb el suport de l'Associació Sant Tomàs. Gent Molt Capaç ofereix formació dual en serveis industrials o jardineria i agricultura ecològica a 30 joves de la comarca d'Osona i del Vallès Oriental, persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació i formació.

Horticultura a l’abast de tothom al Centre Ocupacional de Calldetenes

L’activitat “Hort urbà: jardineria i horticultura adaptada” la porten a terme persones usuàries del Centre Ocupacional de Calldetenes que cultiven el seu propi hort i tenen cura de la jardineria de l’entorn amb uns resultats molt positius. L’objectiu és que les persones amb discapacitat intel·lectual que hi participen facin una tasca a l’aire lliure per aconseguir millores en les seves capacitats individuals i alhora també és una manera que prenguin consciència sobre la protecció i la cura del medi ambient.

Sant Tomās s’implica en el projecte “Vic, ciutat cuidadora”

El 19 de gener passat es va presentar la iniciativa “Vic, ciutat cuidadora”, un projecte social que vol garantir una bona qualitat d’atenció a les persones que es troben en un procés de malaltia avançada i de final de vida i promoure el suport social i la qualitat de vida a les persones que ho pateixen.

Un projecte per fer una aula de joc multisensorial guanya la cinquena ediciķ del Premi Toni Manchķn

El guanyador d’aquesta edició ha estat el projecte “Habilitació d’un espai multisensorial”, realitzat per les professionals Marta Prat i Anna Parramon, fisioterapeutes del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) Tris Tras. El president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i la representant de la família, M. Àngels Manchón, els van lliurar l’ajut econòmic de 1.500 euros per fer-lo realitat.

Sant Tomās reclama que els pressupostos de la Generalitat incorporin recursos per fer front a la pujada del Salari Mínim Interprofessional

L’Associació Sant Tomàs reclama que els pressupostos de la Generalitat incorporin recursos per fer front a la pujada del 8% del Salari Mínim Interprofessional (SMI) i així poder continuar fent inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Sant Tomàs fa aquesta demanda juntament amb totes les entitats que formen part de Dincat Federació, que agrupa 300 entitats socials i d’AEES Dincat, organització patronal del sector de la discapacitat intel·lectual o del desenvolupament a Catalunya.