Gent molt capaį

La Somnāmbula, una cursa nocturna, solidāria i diferent

Consulta la classificació general i la classificació femenina

Descarrega't les fotografies aquí

Ara pots consultar qui s'ha inscrit aquí

El divendres 11 de juliol del 2014 a la nit, La Somnàmbula va ser un èxit: 600 persones en la primera cursa nocturna solidària organitzada per a Sant Tomàs!  Un recorregut molt maco, ben marcat, i amb un toc original marcat per l’òpera, van ser algunes de les opinions que ens vareu fer arribar! Des de Sant Tomàs, gràcies a tots els que ho vareu fer possible! Corredors i caminadors, col·laboradors i voluntaris, entre ells treballadors, usuaris de Sant Tomàs i diferents persones de Roda de Ter, de l’Ajuntament i, companys de la Saltamarges! gràcies de nou a tots!
 
També volem donar la nostra enhorabona als corredors que varen  fer pòdium; de la classificació general: 1r Gabriel Crosas Salvans, 2n Marc Carós Santacreu i 3r Raul Rota Mundó. En la classificació femenina: 1a Helena Mercader Llobera, 2a Eva Capa Pradell i 3a Empar Gonzales Baena. Aquí teniu la resta de classificacions. Dilluns penjarem més fotografies a la web de Sant Tomàswww.santtomas.cat. Fins la propera!
 
col·laboradors:

Agrair a l’Ajuntament de Roda de Ter, de Masies de Roda els Saltamarges de Roda de Ter, DorsalSport, 21kmsports, L’Atlàntida, Grafckik; a les empreses Kyrocream, IQAP, Patel, KillratHaribo, Serhs distribució, família XL, Fruites Martínez, la Tavella, Forn franquesa, Forn de pa Pere Mas, Forn Coca del mossèn, Pavic S.A, Casa Tarradellas, Bigmatgil, Boada seguretat, Erra Tecni Ram, Eduard Morató, Fanàtik, Gràfiques copyset, L'esportiu, Marc Sangrà, TSC Ambulàncies, Victori xoc, als gimnasos de la comarca i, als mitjans de comunicació el9nou, mésosona, osona.com i revista espai, els mosquetons, Diputació de Barcelona, per tot el seu suport.

Desgarrega't el reglament aquí

Descarrega't el cartell aquí