Gent molt capaį

Destaquem

Memōria d'activitats 2018

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2018. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. En breu també tindrem disponible la versió en castellà i en anglès.

 

Descarrega't l'aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Ofertes laborals:

  • Auxiliars tècnics educatius (caps de setmana i festius)
  • Preparador/a cuina (suplència estiu)

  • Auxiliar reg de jardineres (amb certificat de discapacitat física)

  • Peó suplent Serveis Industrials

  • Vigilant de pàrquing (amb certificat de discapacitat física)

  • Educador/a escola

  • Logopeda escola

  • Responsable equip de neteja

  • Netejadors/es

Notícies

Sant Tomās participa en la 5a ediciķ de "Les Tardes d’Estiu al Carrer" de Vic

Sant Tomàs participa a la 5a edició de "Les Tardes d’Estiu al Carrer" de Vic. Es tracta d’una proposta de lleure que s’emmarca dins del projecte Viu el Carrer!, promogut pel Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural, impulsat per l’Obra Social ”la Caixa”, i l’Ajuntament de Vic i té l’objectiu de fomentar la cohesió social i la convivència a l’espai públic.
 

Persones del Centre Ocupacional fan un taller de cerāmica

Durant els mesos de maig i juny persones ateses al Centre Ocupacional Sant Tomàs han participat a un taller de ceràmica al taller de la ceramista Sol Roca, a Vic. Durant vàries sessions han pogut experimentar amb el fang i la porcellana. L’experiència ha estat molt positiva i al setembre està previst repetir-la.
 

El curtmetratge de Sant Tomās “I tu, quin TOC tens?” es projecta al Manlleu Film Festival

El curtmetratge de Sant Tomàs “I tu, quin TOC tens?”,  interpretat i realitzat per persones del Centre Ocupacional, es projecta divendres 12 de juliol al festival internacional de cinema Manlleu Film Festival 2019, dins de la categoria de produccions de la comarca d'Osona. 
 

Sant Tomās participa al II Congrés de l’Acciķ Social Inclusiķ.cat que es fa a Vic

Els dies 3 i 4 de juliol de 2019 Sant Tomàs va participar al II Congrés de l’Acció Social, Inclusió.cat, que es va fer a Vic i que va tractar de la promoció de l’autonomia personal i l’atenció des de la proximitat. Va ser organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i i per la càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. 
 

Inscripcions obertes per la 6a ediciķ de la cursa La Somnāmbula de Sant Tomās, que es farā el 19 de juliol

El divendres 19 de juliol es farà la sisena edició de La Somnàmbula, la cursa solidària i nocturna organitzada per Sant Tomàs, amb l’objectiu de recaptar fons per l’entitat. Per l'èxit de l'edició passada, aquest any s'han ampliat les inscripcions a 700 persones. Si vols tenir assegurada la samarreta de la cursa, inscriu-te per Internet abans del 17 de juliol. 
 

Se celebra l'Assemblea anual de socis 2019 de l'Associaciķ de Sant Tomās

El dijous 27 de juny al vespre es va celebrar l’Assemblea Ordinària de socis de l’Associació Sant Tomàs-PARMO 2019, a l'Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu de Vic, amb una participació de 52 persones, que representaven un total de 65 socis, ja que hi va haver 13 delegacions de vot.
 

Les voluntāries europees d'aquest curs acaben la seva estada a Sant Tomās

Les 4 voluntàries europees que han estat col·laborant aquest curs amb Sant Tomàs han acabat la seva estada de 10 mesos. Des del setembre han desenvolupat la seva tasca en diferents serveis de l’entitat: el Centre Ocupacional, el Centre Riudeperes, l’escola l’Estel i el servei de lleure i esport Club CAR.
 

S’inaugura l’ampliaciķ de les instalˇlacions de Tac Osona a Manlleu

El 19 de juny al migdia es va fer la inauguració de l’ampliació de les instal·lacions a Manlleu de Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, amb la participació de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, del vicepresident primer del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, i de la delegada de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps. 
 

Es presenta el Llibre Blanc per a la formaciķ, ocupaciķ i treball de les persones amb discapacitat i especials dificultats als CETs de Catalunya

El 17 de juny es va fer la presentació del “Llibre Blanc per a la formació, ocupació i treball de les persones amb discapacitat i especials dificultats als centres especials de treball de Catalunya”, impulsat per l’Associació Empresarial d’Economia Social (AEES) Dincat i elaborat per l’IESE Business School.