Gent molt capaç

Destaquem

Memòria d'activitats 2019

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2019. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. En breu també tindrem disponible la versió en castellà i anglès.

 

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Consulteu els diferents documents que s'han fet arribar a les famílies amb consells i recursos pel confinament AQUÍEsperem que us siguin útils!

 

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Els serveis de Sant Tomàs disposen d’equips interdisciplinaris per a poder atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant els dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent i del seu telèfon de contacte. Tot i així, podeu contactar amb Sant Tomàs al tel 938854482 (horari de 8 a 15 hores) o bé enviar un correu a safd@santtomas.cat i us atendrem amb molt de gust. Com sempre al vostre costat!

Podeu consultar com es dona suport des dels diferents serveis AQUÍ.

 

NOVES OFERTES LABORALS!

Consulta les noves ofertes laborals AQUÍ!

 

Descarrega't l'aplicació de voluntariat de Sant Tomàs!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Programa de Garantia Juvenil

Sant Tomàs ha contractat set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil. Durant 6 mesos  (fins l'abril de 2020) treballaran a jornada completa en diferents serveis de l'entitat. El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu.


Generalitat de Catalunya

 

 

 

Servei d'Ocupació de Catalunya

 

 

 

Iniciativa d'Ocupació Juvenil Fons Social Europeu


 

Notícies

Oriol Pujol i Laura Soler guanyen la setena edició de La Somnàmbula

Oriol Pujol i Laura Soler han estat els guanyadors de la setena edició de la cursa solidària La Somnàmbula organitzada des de Sant Tomàs.

 

En Pere Riqué de jardineria es jubila!

En Pere Riqué, treballador del servei de jardineria de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, es jubila després de 26 anys treballant amb nosaltres!

 

Alumnes d'Eina visiten l'ACVIC i el VicJove

Els joves d’Eina, el centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs, que participen al Taller d’habilitats personals bàsiques d’Inserta, de la Fundació ONCE, en el marc de recursos a la comunitat, van visitar la primera quinzena de juliol l’ACVIC i el VicJove.
 

L'ERESS de Sant Tomàs treballa en el codi ètic de l'entitat

Les persones integrants de l'Espai de Reflexió Ètica en Serveis d'intervenció Social de Sant Tomàs, conegut com a ERESS, els darrers mesos s'han continuat reunint virtualment i des de fa pocs dies ja presencialment. Actualment estan treballant el Codi ètic de l'entitat, i també s'han dedicat a analitzar algun cas que des dels diferents serveis de l'entitat se'ls ha fet arribar.
 

Sant Tomàs agraeix a Novatilu i Benito Urban, propietat de la família Carandell, el donatiu d’una gran quantitat de material de protecció pel coronavirus

En una trobada que han mantingut avui a les oficines de Benito Urban a Vic, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, ha agraït formalment a Andrea Carandell, CEO de Novatilu i Benito, el donatiu que va fer la seva empresa d’una gran quantitat de material de protecció pel coronavirus, que va fer possible poder seguir atenent en condicions de seguretat les persones dels serveis residencials i d’habitatge, i li ha lliurat com a agraïment un obsequi de productes de xocolata de Sant Tomàs.
 

Aquest any, La Somnàmbula serà virtual del 23 al 29 de juliol

Com cada any, el juliol toca la cursa solidària la Somnàmbula! Però aquest any, que arriba a la setena edició, a causa de la situació provocada pel coronavirus tindrà lloc de manera virtual i els diners recaptats serviran per la compra d'equips de protecció i per mitigar la despesa ocasionada per la COVID-19 a Sant Tomàs.
 

Eloi Collell: Per aconseguir el que et proposes, recomano esforç i moltes ganes de treballar

L'Eloi Collell, de 32 anys, és inquiet i molt simpàtic, i està fent història perquè és el primer presentador de Televisió de Catalunya amb síndrome de Down. Hem tingut ocasió d'entrevistar-lo per parlar de la seva experiència a "Per què volen els avions?" i del seu vincle amb Sant Tomàs. 
 

Obert el termini per demanar els ajuts de la PUA

S'ha obert el termini per sol·licitar la Prestació d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA), que té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a promoure l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.