Gent molt capaç

Destaquem

Memòria d'activitats 2019

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2019. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. En breu també tindrem disponible la versió en castellà i anglès.

 

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Consulteu els diferents documents que s'han fet arribar a les famílies amb consells i recursos pel confinament AQUÍEsperem que us siguin útils!

 

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Els serveis de Sant Tomàs disposen d’equips interdisciplinaris per a poder atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant els dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent i del seu telèfon de contacte. Tot i així, podeu contactar amb Sant Tomàs al tel 938854482 (horari de 8 a 15 hores) o bé enviar un correu a safd@santtomas.cat i us atendrem amb molt de gust. Com sempre al vostre costat!

Podeu consultar com es dona suport des dels diferents serveis AQUÍ.

 

NOVES OFERTES LABORALS!

Consulta les noves ofertes laborals AQUÍ!

 

Descarrega't l'aplicació de voluntariat de Sant Tomàs!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Programa de Garantia Juvenil

Sant Tomàs ha contractat set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil. Durant 6 mesos  (fins l'abril de 2020) treballaran a jornada completa en diferents serveis de l'entitat. El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu.


Generalitat de Catalunya

 

 

 

Servei d'Ocupació de Catalunya

 

 

 

Iniciativa d'Ocupació Juvenil Fons Social Europeu


 

Notícies

Vacances del Club CAR a Arbúcies

Aquest estiu des del Club CAR, el servei de lleure de Sant Tomàs, s'han organitzat unes colònies diferents. A causa de la pandèmia de la Covid-19 el servei de vacances s'ha hagut de reinventar, a fi d'oferir uns dies de lleure, desconnexió i descans a totes aquelles persones que ho volguessin. 
 

L'Assemblea de socis 2020 de Sant Tomàs es farà el 30 de setembre per videoconferència

El dimecres 30 de setembre de 2020 se celebrarà per videoconferència l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Socis 2020 de l’Associació Sant Tomàs-PARMO. El juny passat la Junta va decidir posposar fins al setembre l'assemblea anual a causa de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19, amb l'esperança de poder-la fer presencialment. Però vista la situació actual de risc i seguint les directrius de l’administració, la Junta Directiva va acordar que l’Assemblea se celebri a distància.
 

Visita a Sant Tomàs de la delegada del Govern i del president del Consell Comarcal

La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, acompanyat del vicepresident i responsable dels serveis a les persones, Pere Medina, van visitar Sant Tomàs dimarts passat. En concret, van poder conèixer de primera mà l’evolució de les obres d’una nova llar residència de 12 places i un centre de dia d’atenció especialitzada de 8 places que s’estan fent al segon pis de les instal·lacions del Centre Ocupacional de Calldetenes.
 

Primer premi del Balcó de les Arts per Gerard Pujol, del Centre Ocupacional

Gerard Pujol, del Centre Ocupacional Sant Tomàs de Calldetenes, ha guanyat el primer premi del concurs de pintura El Balcó de les Arts amb l’obra “Bona nit”. Aquest certamen l’organitza la Fundació Setba, entitat que treballa per potenciar el valor social de la cultura. 
 

Sant Tomàs i Osonament donen continuïtat al taller de bates del pavelló de Gurb per al personal sanitari del CHV

Sant Tomàs i Osonament, a través dels seus centres especials de treball Tac Osona i CET Areté, estan donant continuïtat a la iniciativa de confecció de bates de plàstic termosegellades que es va iniciar l’abril passat al pavelló de Gurb, en plena pandèmia de la COVID-19, per subministrar material al Consorci Hospitalari de Vic (CHV). 
 

Oriol Pujol i Laura Soler guanyen la setena edició de La Somnàmbula

Oriol Pujol i Laura Soler han estat els guanyadors de la setena edició de la cursa solidària La Somnàmbula organitzada des de Sant Tomàs.

 

En Pere Riqué de jardineria es jubila!

En Pere Riqué, treballador del servei de jardineria de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, es jubila després de 26 anys treballant amb nosaltres!

 

Alumnes d'Eina visiten l'ACVIC i el VicJove

Els joves d’Eina, el centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs, que participen al Taller d’habilitats personals bàsiques d’Inserta, de la Fundació ONCE, en el marc de recursos a la comunitat, van visitar la primera quinzena de juliol l’ACVIC i el VicJove.
 

L'ERESS de Sant Tomàs treballa en el codi ètic de l'entitat

Les persones integrants de l'Espai de Reflexió Ètica en Serveis d'intervenció Social de Sant Tomàs, conegut com a ERESS, els darrers mesos s'han continuat reunint virtualment i des de fa pocs dies ja presencialment. Actualment estan treballant el Codi ètic de l'entitat, i també s'han dedicat a analitzar algun cas que des dels diferents serveis de l'entitat se'ls ha fet arribar.
 

Sant Tomàs agraeix a Novatilu i Benito Urban, propietat de la família Carandell, el donatiu d’una gran quantitat de material de protecció pel coronavirus

En una trobada que han mantingut avui a les oficines de Benito Urban a Vic, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, ha agraït formalment a Andrea Carandell, CEO de Novatilu i Benito, el donatiu que va fer la seva empresa d’una gran quantitat de material de protecció pel coronavirus, que va fer possible poder seguir atenent en condicions de seguretat les persones dels serveis residencials i d’habitatge, i li ha lliurat com a agraïment un obsequi de productes de xocolata de Sant Tomàs.
 

Eloi Collell: Per aconseguir el que et proposes, recomano esforç i moltes ganes de treballar

L'Eloi Collell, de 32 anys, és inquiet i molt simpàtic, i està fent història perquè és el primer presentador de Televisió de Catalunya amb síndrome de Down. Hem tingut ocasió d'entrevistar-lo per parlar de la seva experiència a "Per què volen els avions?" i del seu vincle amb Sant Tomàs.