Gent molt capaç

Destaquem

Memòria d'activitats 2020

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2020. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. Properament també disponible en castellà i en anglès.

 

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Consulteu els diferents documents que s'han fet arribar a les famílies amb consells i recursos pel confinament AQUÍEsperem que us siguin útils!

 

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Els serveis de Sant Tomàs disposen d’equips interdisciplinaris per a poder atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant els dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent i del seu telèfon de contacte. Tot i així, podeu contactar amb Sant Tomàs al tel 938854482 (horari de 8 a 15 hores) o bé enviar un correu a safd@santtomas.cat i us atendrem amb molt de gust. Com sempre al vostre costat!

Podeu consultar com es dona suport des dels diferents serveis AQUÍ.

 

NOVES OFERTES LABORALS!

Consulta les noves ofertes laborals AQUÍ!

 

Descarrega't l'aplicació de voluntariat de Sant Tomàs!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Programa de Garantia Juvenil

Sant Tomàs ha contractat set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil. Durant 6 mesos  (fins l'abril de 2020) treballaran a jornada completa en diferents serveis de l'entitat. El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu.


Generalitat de Catalunya

 

 

 

Servei d'Ocupació de Catalunya

 

 

 

Iniciativa d'Ocupació Juvenil Fons Social Europeu


 

Notícies

Nova formació sobre l’Autisme reconeguda pel Departament d'Educació

“Coneixem l’Autisme: de la comprensió a la inclusió” és el nom del nou curs reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i organitzat pel CDI Espai Viu de Sant Tomàs

El Centre de Desenvolupament Integral Espai Viu de Sant Tomàs organitza aquest novembre una nova formació de 15 hores sobre l’Autisme dirigida principalment a professionals de l’educació, però també oberta a professionals sociosanitaris i famílies.

 

Primer aniversari de l'espai Muriel Casals de Tona com a Centre Ocupacional

El 7 de setembre el grup de persones ateses a l'Espai Muriel Casals de Tona van celebrar el primer aniversari de l'espai com a Centre Ocupacional.

 

Esportistes de Sant Tomàs formaran part del nou equip “Genuine” del FC Barcelona

Esportistes de Sant Tomàs formaran part del nou equip “Genuine” del FC Barcelona, un nou projecte de la Fundació Barça, en col·laboració amb el Departament de Diversitat i Inclusió del Club i la Masia i diferents entitats socials.

 

Reconeixement a la trajectòria del Club CAR – Patí Voltregà

El diumenge 5 de setembre els esportistes del Club CAR – Patí Voltregà van ser homenatjats dins l'acte de Reconeixement als Esportistes del Voltreganès organitzat per l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

 

Juliol ben actiu a l'Espai Muriel Casals de Tona

Aquest juliol les persones ateses a l'Espai Muriel Casals de Tona han pogut gaudir d'un munt d'activitats, totes elles divertides i molt enriquidores.

Han participat d'una fantàstica sortida a la platja de Sagaró, han anat a la piscina del poble, han realitzat un taller de pintar pedres dirigit per la Lídia Santamaria, mare d'una persona atesa al mateix espai, un taller de dibuix dirigit per l'artista tonenca Imma Parés amb qui han après noves tècniques de dibuix i a pintar arbres, i una activitat ben activa de bàsquet.

 

Persones del Centre Ocupacional visiten el Museu de la Torneria de Torelló

Aquest juliol, en el marc de les activitats organitzades des del Centre Ocupacional, un grup de persones ateses han visitat el Museu de la Torneria de Torelló.

 

El Centre Riudeperes dona la benvinguda a l'estiu

El Centre Riudeperes va donar la benvinguda a l'estiu celebrant una festa el passat divendres 23 de juliol. Enguany, les persones ateses van poder gaudir del bon temps i d'activitats ben refrescants a l'aire lliure. Hi va haver llançament de pols de diferents colors i diversos jocs d'aigua amb globus, manegues i pistoles d'aigua.

 

Persones del Centre Ocupacional visiten el refugi d’animals CAMADOCA

Aquest juliol quatre grups de persones ateses al Centre Ocupacional, unes 30 persones en dos dies diferents, han pogut visitar el refugi d’animals CAMADOCA, situat a Santa Maria de Merlès.

 

Finalitza l’activitat assistida amb gos del Centre Ocupacional

Una quarantena de persones, dividides en grups bombolla, han participat en l'activitat assistida amb gos del Centre Ocupacional que s'ha realitzat fins aquest passat mes de juny.