Gent molt capaç

Destaquem

Memòria d'activitats 2019

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2019. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. També disponible en castellà aquí i en anglès aquí.

 

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Consulteu els diferents documents que s'han fet arribar a les famílies amb consells i recursos pel confinament AQUÍEsperem que us siguin útils!

 

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Els serveis de Sant Tomàs disposen d’equips interdisciplinaris per a poder atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant els dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent i del seu telèfon de contacte. Tot i així, podeu contactar amb Sant Tomàs al tel 938854482 (horari de 8 a 15 hores) o bé enviar un correu a safd@santtomas.cat i us atendrem amb molt de gust. Com sempre al vostre costat!

Podeu consultar com es dona suport des dels diferents serveis AQUÍ.

 

NOVES OFERTES LABORALS!

Consulta les noves ofertes laborals AQUÍ!

 

Descarrega't l'aplicació de voluntariat de Sant Tomàs!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Programa de Garantia Juvenil

Sant Tomàs ha contractat set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil. Durant 6 mesos  (fins l'abril de 2020) treballaran a jornada completa en diferents serveis de l'entitat. El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu.


Generalitat de Catalunya

 

 

 

Servei d'Ocupació de Catalunya

 

 

 

Iniciativa d'Ocupació Juvenil Fons Social Europeu


 

Notícies

Noves insercions d'Eina

En el que portem d'any, Eina, el centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs, ja ha aconseguit dues noves insercions laborals: l'Èric i l'Isidre han començat a treballar en dues empreses de la comarca. 
 

Compartim el material educatiu d'Espai Viu Tots i totes aprenem diferent

Des de l'Espai Viu de Sant Tomàs s'ha elaborat un material educatiu per explicar que tots i totes aprenem diferent. De vegades, als infants els costa comprendre que hi puguin haver diferents processos a l'hora d'aprendre.
 

Xerrada online per a les famílies sobre com cuidar el nostre lleure, el 18 de març

El dijous 18 de març, a les 18 hores, Sant Tomàs convoca totes les famílies vinculades a l’entitat a la xerrada online “Cuidem-nos! Cuidem el nostre lleure”, que anirà a càrrec de la psicòloga Anna Gilabert.
 

Ous i figures de xocolata per endolcir la Pasqua

Amb motiu de la Pasqua, Sant Tomàs presenta una nova edició de productes solidaris elaborats amb la xocolata artesana de l'obrador de Calldetenes: ous de Pasqua de dues mides i figures de xocolata en forma de diferents animals.
 

Sant Tomàs rep un donatiu del restaurant Nou Pamplona de Vic

Sant Tomàs ha rebut avui un donatiu per un import de 2.000 euros de part dels clients del restaurant Nou Pamplona de Vic. El donatiu s'ha obtingut de l'euro per butlleta de la loteria de Nadal venuda al restaurant, i serà destinat a diferents projectes de l'entitat.
 

Els serveis celebren el Carnestoltes!

Aquest febrer, diferents serveis de Sant Tomàs han celebrat el Carnestoltes! Malgrat la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19, no han volgut perdre l'oportunitat de disfressar-se i viure aquesta festa plena de disbauxa, amb les mesures de seguretat necessàries. 
 

Xerrada de sensibilització amb la col·laboració d'Espai Viu

El 10 de febrer en Noah va explicar a la seva classe la seva malaltia minoritària de caire neurològic, i des de l'Espai Viu se'l va acompanyar per donar a conèixer de manera conjunta en què l'afecta, que són moltes de les coses del seu dia a dia.
 

Tac Osona instal·la a Gurb la primera àrea de residus amb control d'accés

Aquest mes de febrer, Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, ha instal·lat a la Ronda de Gurb una àrea de residus amb control d'accés, la primera d'aquestes característiques que es porta a terme.
 

Acte virtual del Club CAR amb els germans Tenas, futbolistes professionals

Ahir a la tarda el Club CAR de Sant Tomàs va fer un acte virtual pels seus esportistes que va tenir dos convidats de luxe: els germans Arnau i Marc Tenas, futbolistes professionals. Aquesta xerrada es va fer en el marc de la celebracíó del 50è aniversari del Club, que es va complir l'any passat però que a causa de la pandèmia no es va poder celebrar.
 

L'Ajuntament de Sant Hipòlit cedeix a Sant Tomàs l’antiga llar de jubilats

L'Ajuntament de Sant Hipòlit i la Fundació Sant Tomàs van signar ahir a la tarda un conveni de col·laboració per la cessió d’ús del local de l’antiga llar de jubilats per prestar serveis a persones ateses per Sant Tomàs de la zona del Voltreganès.