Gent molt capaç

Destaquem

Memòria d'activitats 2019

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2019. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. També disponible en castellà aquí i en anglès aquí.

 

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Consulteu els diferents documents que s'han fet arribar a les famílies amb consells i recursos pel confinament AQUÍEsperem que us siguin útils!

 

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Els serveis de Sant Tomàs disposen d’equips interdisciplinaris per a poder atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant els dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent i del seu telèfon de contacte. Tot i així, podeu contactar amb Sant Tomàs al tel 938854482 (horari de 8 a 15 hores) o bé enviar un correu a safd@santtomas.cat i us atendrem amb molt de gust. Com sempre al vostre costat!

Podeu consultar com es dona suport des dels diferents serveis AQUÍ.

 

NOVES OFERTES LABORALS!

Consulta les noves ofertes laborals AQUÍ!

 

Descarrega't l'aplicació de voluntariat de Sant Tomàs!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Programa de Garantia Juvenil

Sant Tomàs ha contractat set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil. Durant 6 mesos  (fins l'abril de 2020) treballaran a jornada completa en diferents serveis de l'entitat. El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu.


Generalitat de Catalunya

 

 

 

Servei d'Ocupació de Catalunya

 

 

 

Iniciativa d'Ocupació Juvenil Fons Social Europeu


 

Notícies

Sergi Panadero visita l'equip del Club CAR-Club Patí Voltregà

Dissabte passat, 17 d'abril, el jugador d'hoquei patins del FC Barcelona Sergi Panadero va visitar l'equip Club CAR Club Patí Voltregà en el seu entrenament setmanal. La trobada es va fer en el marc de la celebració dels 50 anys del Club CAR.
 

La Federació Catalana de Futbol es fa ressò del manteniment del camp del Tona que fa Tac Osona

El servei de jardineria de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, des de fa anys té cura del manteniment del camp de la Unió Esportiva Tona, un dels 175 terrenys de joc de gespa natural que hi ha a Catalunya. La Federació Catalana de Futbol se n'ha fet ressò en una notícia al seu web i en un vídeo al seu canal de Youtube sobre el camp de futbol del Tona. 
 

Celebració del Dia Mundial de l'Art al Centre Ocupacional

El 15 d’abril passat les persones del Centre Ocupacional de Calldetenes van celebrar el Dia Mundial de l’Art. La proposta d’activitats artística que es va fer estava inspirada en un dels tallers d’art de l’artista francès Hervé Tuller. 
 

Inauguració de l'Espai Muriel Casals de Tona

El diumenge 18 d'abril es va fer l'acte d'inauguració oficial de l'Espai Muriel Casals de Tona, organitzat per l'Ajuntament de Tona, centre que acull un grup de persones del Centre Ocupacional Sant Tomàs. 
 

Concurs de dibuix amb motiu dels 50 anys del Club CAR

S'ha convocat un concurs de dibuix amb motiu dels 50 anys del Club CAR, el servei de lleure i esport de Sant Tomàs, que s'afegeix a les altres accions programades aquest any per celebrar-ho, com ara xerrades online, entre elles amb els futbolistes germans Tenas, o amb la psicòloga Anna Gilabert, L’aniversari va ser el 2020 de Sant Tomàs, però a causa de la situació sanitària se'n va posposar la celebració fins enguany. 
 

Aquest Sant Jordi, regala productes solidaris de Sant Tomàs!

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, Sant Tomàs posa a la venda tot un seguit de productes 100% socials, de xocolata i d'artesania Mà a mà, elaborats per les persones ateses, que són ideals per fer un obsequi a les persones estimades per celebrar la diada del llibre i la rosa!
 

S'obre la presentació de candidatures pels representants de famílies que cal renovar a la junta

En la propera assemblea de l'Associació Sant Tomàs, que se celebrarà el dimecres 30 de juny, cal renovar cinc càrrecs dels òrgans de representació. Enguany cal elegir per votació els representants del CDIAP Tris Tras i CDI Espai Viu, Habitatge, Club CAR, Eina i Tac Osona a la Junta Directiva de l’Associació Sant Tomàs i al patronat de la Fundació Sant Tomàs.
 

Nova formació dual en indústria agroalimentària

Aquest mes de març ha tingut lloc una nova formació dual en indústria agroalimentària a l’aula de capacitació de la nau de Tac Osona a Manlleu. S'han format set treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball, els quals han pogut treballar competències tècniques i transversals que els permetran ocupar-se i desenvolupar-se laboralment en el sector agroalimentari.
 

Un Matí d'Orquestra al Centre Ocupacional de Calldetenes

Ahir dilluns 22 de març el menjador del Centre Ocupacional de Calldetenes es va convertir en un teatre auditori on un grup de persones ateses van poder gaudir de l’activitat de música clàssica en línia “Un matí d’orquestra”.