Gent molt capaį

Destaquem

Memōria d'activitats 2017

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2017. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. També disposem de la versió en castellà i en anglès.

 

Descarrega't l'aplicaciķ de voluntariat de Sant Tomās!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Botiga online d'artesania social www.maama.cat

Regals originals i artesanals per a persones amb una sensibilitat especial, per a celebracions diferents o per a empreses compromeses.Entra a la botiga online de productes d'artesania amb valor social www.maama.cat  i fes una comanda o envia un correu electrònic a hola@maama.cat. Si ho prefereixes, també ens pots trobar en una parada al mercat setmanal de Manlleu els dilluns i a Vic (sota les voltes) els dimarts.

 

Ofertes laborals:

 • Vigilant zones blaves d’aparcament (suplència)
 • Tècnic/a de gestió laboral (suplència maternitat)
 • Tècnic/a de voluntariat (amb certificat de discapacitat física)
 • Psicòleg/oga àrea residencial i d’habitatge
 • Oficial de producció (Seva) (suplència)
 • Oficial de producció (torns rotatius)
 • Peó de producció (Sallent)
 • Monitors/es camp de treball
 • Preparador/a menús residència (suplència vacances)
 • Netejadors/es
 • Infermer/a residència
 • Responsable equip de neteja
 • Auxiliars tècnics/ques educatius (caps de setmana i festius)

Notícies

Persones ateses a Sant Tomās fan de voluntāries al Banc del Temps de Vic

Un grup de persones ateses a Sant Tomàs que assisteixen al Centre Cívic Santa Anna, gestionat conjuntament entre l'entitat i l'Ajuntament de Vic, fan de voluntàries al Banc del Temps de Vic, una de les entitats amb seu al centre.
 

Milers de persones tornem a sortir al carrer a Barcelona per reclamar un millor finanįament pel sector de la discapacitat

Avui, 21 de maig, dos autocars de Sant Tomàs ens hem sumat a milers de persones d'arreu de Catalunya per tornar-nos a mobilitzar a Barcelona per exigir novament a les administracions solucions immediates al finançament dels serveis d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i amb especials dificultats i dels Centres Especials de Treball. 
 

Comissiķ mediambiental de l’Ārea social i educativa de Sant Tomās

Els serveis que formen part l’Àrea social i educativa de Sant Tomàs es van marcar com a objectiu pel 2019, per potenciar el treball tranversal entre ells, que les comissions mediambientals de cadascun dels centres treballessin de forma conjunta. Així, cada servei va escollir una persona per formar part de la comissió mediambiental de l’àrea, que es reuneix quadrimestralment. El 16 de maig va dur a terme una de les seves reunions.
 

Persones de Sant Tomās participen a les sessions d’activitat física organitzades pels alumnes de l’Institut de Gurb

Aquest maig, els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Gurb han organitzat tres sessions d’activitat física dirigides a la resta d’alumnes de la classe, on també han participat un grup de persones ateses al Centre Ocupacional de Sant Tomàs.

 

Sant Tomās explica el projecte per fer una residčncia i un centre de dia a les Serrasses de Torellķ

El president de Sant Tomàs, Antoni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, i el director de l’àrea social i educativa, Abel Fontanet, es van reunir ahir amb els candidats a l’alcaldia de Torelló dels partits que actualment tenen representació al consistori, per exposar-los el projecte de Sant Tomàs per fer una residència i un centre de dia a l’antic hotel de les Serrasses. 

 

L’ERESS de Sant Tomās crea un protocol per a participar a les meses electorals

L’Espai de Reflexió Ètica (ERESS) de Sant Tomàs ha elaborat un protocol per explicar, de forma clara i entenedora, quin és el procés que han de seguir les persones que han estat escollides per formar part d’una mesa electoral. Aquesta proposta sorgeix a partir d’una consulta feta a l’ERESS per part d’un servei de l’entitat. 

 

Sant Tomās rep un donatiu de l'Institut Cirviānum de Torellķ

El divendres 10 de maig el president de Sant Tomàs, Antoni Ramírez, va assistir a la XXXI Festa de les Arts de l’Institut Cirviànum de Torelló, que es va celebrar al Teatre Cirviànum, per rebre de mans dels organitzadors un donatiu de 600 euros per a Sant Tomàs.

 

Tac Osona urbanitza el polígon el Puig Vell de Roda de Ter per encārrec de l’Incasōl

Tac Osona ha estat executant des del desembre passat les obres d’urbanització dels espais lliures del sector d’activitats econòmiques el Puig Vell de Roda de Ter, per adjudicació de l’Institut Català del Sòl (Incasol) de la Generalitat de Catalunya.