Gent molt capaç

Destaquem

Memòria d'activitats 2020

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2020. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. Properament també disponible en castellà i en anglès.

 

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Consulteu els diferents documents que s'han fet arribar a les famílies amb consells i recursos pel confinament AQUÍEsperem que us siguin útils!

 

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Els serveis de Sant Tomàs disposen d’equips interdisciplinaris per a poder atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant els dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent i del seu telèfon de contacte. Tot i així, podeu contactar amb Sant Tomàs al tel 938854482 (horari de 8 a 15 hores) o bé enviar un correu a safd@santtomas.cat i us atendrem amb molt de gust. Com sempre al vostre costat!

Podeu consultar com es dona suport des dels diferents serveis AQUÍ.

 

NOVES OFERTES LABORALS!

Consulta les noves ofertes laborals AQUÍ!

 

Descarrega't l'aplicació de voluntariat de Sant Tomàs!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Programa de Garantia Juvenil

Sant Tomàs ha contractat set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil. Durant 6 mesos  (fins l'abril de 2020) treballaran a jornada completa en diferents serveis de l'entitat. El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu.


Generalitat de Catalunya

 

 

 

Servei d'Ocupació de Catalunya

 

 

 

Iniciativa d'Ocupació Juvenil Fons Social Europeu


 

Notícies

El Club CAR de Sant Tomàs clou la celebració dels seus 50 anys amb un espectacle amb Pep Sala

El qual tindrà lloc el 27 de juny a les 18.30 h al teatre de Calldetenes

L'espectacle 'Pep Sala i amics' que tindrà lloc el pròxim diumenge 27 de juny al teatre de Calldetenes marcarà la fi de la celebració del 50è aniversari del Club CAR, el servei de lleure i esport de Sant Tomàs.

 

Gràcies per tant!

Avui es jubila la Carme Ayats de l'empresa SOME de Sant Quirze. Des del 2007 Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, hi té un enclavament laboral, en el que actualment hi treballen 14 persones.

 

Dues noves insercions d'Eina

Aquest mes de maig passat des del Centre de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs s'han aconseguit dues noves incorporacions al mercat laboral.

 

L'Assemblea de socis 2021 es farà el 30 de juny per videoconferència

L’Assemblea General Ordinària de Socis 2021 de l’Associació Sant Tomàs-PARMO se celebrarà el dimecres 30 de juny de 2020 per videoconferència. La Junta Directiva ha acordat que l’Assemblea se celebri a distància per prudència a causa de la situació sanitària. 
 

El servei de neteja de Tac Osona rep la certificació Protocol segur Covid-19

El servei de neteja de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs, ha rebut la certificació Protocol segur Covid-19 que atorga l'empresa TÜV Rheinland Ibérica Inspection, Certification & Testing S.A., després de la realització de la corresponent auditoria.
 

Nova taula adaptada per l'activitat de jardineria del Centre Ocupacional

Aquest mes de maig passat des del Centre Ocupacional de Calldetenes van crear una taula adaptada gràcies al donatiu de dues bobines de l'empresa osonenca Goufone.
 

Sant Tomàs crea un Comitè de Sostenibilitat

Des de Sant Tomàs continuem treballant per tenir un impacte positiu en el nostre entorn. Per aquest motiu, s'ha creat un Comitè de Sostenibilitat, a través del qual es marcaran uns objectius i accions a dur a terme sumant-nos així a les fites marcades pels líders mundials dels gairebé 200 Estats membres de les Nacions Unides el 2015 amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.
 

Formació en hàbits saludables pels treballadors de Tac Osona

Tots els treballadors del Centre Especial de Treball Tac Osona, repartits en 19 grups diferents, estan rebent una formació en hàbits saludables que s'emmarca en les accions que Sant Tomàs ha organitzat enguany amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, que se celebra el 28 d'abril.
 

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l'escola l'Estel per la compra d’una furgoneta

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la Fundació Sant Tomàs col·laborant en la compra d’una furgoneta de 9 places que s’ha adquirit per l’escola l’Estel.
 

Nou plafó sensorial al Centre Ocupacional de Calldetenes

Les persones del Centre Ocupacional de Calldetenes ja poden gaudir d’un magnífic plafó sensorial, el qual ha estat creat per la família d’en Guillem Vilà, persona atesa a l’entitat, i dues professionals del centre.