Gent molt capaç

Destaquem

Memòria d'activitats 2020

Ja teniu disponible la memòria d’activitats 2020. Aquí us deixem l'enllaç per tal que us la pugueu descarregar. Properament també disponible en castellà i en anglès.

 

RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Consulteu els diferents documents que s'han fet arribar a les famílies amb consells i recursos pel confinament AQUÍEsperem que us siguin útils!

 

Suport a les persones i les famílies durant el confinament

Els serveis de Sant Tomàs disposen d’equips interdisciplinaris per a poder atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat i les seves famílies durant els dies de confinament per contenir la propagació del coronavirus.

Totes les persones i les seves famílies disposen d’un referent i del seu telèfon de contacte. Tot i així, podeu contactar amb Sant Tomàs al tel 938854482 (horari de 8 a 15 hores) o bé enviar un correu a safd@santtomas.cat i us atendrem amb molt de gust. Com sempre al vostre costat!

Podeu consultar com es dona suport des dels diferents serveis AQUÍ.

 

NOVES OFERTES LABORALS!

Consulta les noves ofertes laborals AQUÍ!

 

Descarrega't l'aplicació de voluntariat de Sant Tomàs!

Totes les activitats de voluntariat de Sant Tomàs les trobareu en una APP gratuïta (Sistema IOS i Android). Baixa-te-la i tria la que més t'agradi! De coses per fer n'hi ha moltes, ara només falta que t'animis. No et quedis a casa i atreveix-te! Feu-ho córrer entre les vostres amistats, vosaltres sou els nostres millors ambaixadors. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Programa de Garantia Juvenil

Sant Tomàs ha contractat set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil. Durant 6 mesos  (fins l'abril de 2020) treballaran a jornada completa en diferents serveis de l'entitat. El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu.


Generalitat de Catalunya

 

 

 

Servei d'Ocupació de Catalunya

 

 

 

Iniciativa d'Ocupació Juvenil Fons Social Europeu


 

Notícies

Finalitza l’activitat assistida amb gos del Centre Ocupacional

Una quarantena de persones, dividides en grups bombolla, han participat en l'activitat assistida amb gos del Centre Ocupacional que s'ha realitzat fins aquest passat mes de juny.

 

L'exposició MAGISTRALS arriba a Vic

S'hi podrà veure l'obra guanyadora 2020 de Gerard Pujol, persona atesa al Centre Ocupacional de Calldetenes, fins al 29 d'agost

Aquest dimecres 21 de juliol a les 11 h s'ha inaugurat a Vic l'exposició MAGISTRALS, una mostra de les obres guanyadores del Premi Setba, entre les que s'hi pot veure fins al 29 d'agost l'obra guanyadora de l'última edició "Bona nit" de Gerard Pujol, persona atesa al Centre Ocupacional de Calldetenes.

 

El Centre Ocupacional participa en dos tallers de l'ACVIC

Durant els mesos de juny i juliol quatre grups de persones ateses al Centre Ocupacional han participat en dos tallers molt interessants organitzats des del Centre d'Arts Contemporànies de Vic.

 

Tac Osona incorpora un nou vehicle elèctric compartit a la seva flota

Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, ha ampliat la seva flota de vehicles elèctrics amb la incorporació d’un nou turisme de mobilitat compartida de la cooperativa Som Mobilitat.

 

“La incorporació d’una persona amb discapacitat a l’equip ens ha aportat coses molt positives”

Entrevista a Marta Calvo, Services General Manager de JCM GROUP

L’empresa osonenca JCM Group, dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes electrònics pel control de portes, col·labora amb el Centre de formació i inserció laboral Eina des del 2001. Des de fa quatre anys tenen una persona contractada a la secció de muntatge de l’empresa E3A Technologies i, a més, col·laboren de manera habitual oferint pràctiques formatives als alumnes del centre tant a la secció de muntatge com per donar suport administratiu. També, ocasionalment, ofereixen tasques que es realitzen a les formacions pràctiques dins de l’aula i que són molt importants perquè els alumnes puguin veure tasques reals del dia a dia a les empreses. Avui parlem amb la Marta Calvo, Services General Manager de JCM GROUP.

 

Persones del Centre Ocupacional visiten el centre Vet Xarxa de Manlleu

El 14 de juliol un grup de persones ateses al Centre Ocupacional van visitar el centre veterinari Vet Xarxa de Manlleu. Van poder veure la botiga, la perruqueria on hi havia un gos i un gat posant-se guapos, la part de la clínica on visiten i el preoperatori d’un gat que tenia una fractura a la pota.

 

El Centre de formació i inserció laboral Eina col·labora amb el III Congrés d’Inclusio.cat

El Centre de formació i inserció laboral Eina va col·laborar, per segon any, en el III Congrés de l’Acció Social, Inclusió.cat celebrat el 8 i 9 de juliol i organitzat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.