Gent molt capaį

Centre d’Educació Especial Proveïdor
de Serveis i de Recursos (CEEPSiR) 
l’Estel

AMPA

Constituïda oficialment l’any 2001, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Estel té com a finalitat donar suport a l’escola l’Estel en tot allò que fa referència a l’educació dels fills i filles amb discapacitat intel·lectual i, en general, vol defensar-ne els seus drets. 

Entre els seus objectius més específics destaquen els següents:

1. Promoure la participació dels pares i mares en la gestió del centre.
2. Facilitar la col·laboració de l’Escola en els àmbits social, cultural, econòmic i laboral de l’entorn per tal de facilitar la inclusió social dels nostres fills i filles.
3. Col·laborar en les activitats educatives de l’escola programant activitats complementàries, extraescolars o de serveis.
4. Promoure activitats de formació dels pares i mares, tant des del vessant cultural com de l’específic de responsabilització en l’educació familiar.

Per tot això, en els darrers anys L’AMPA ha organitzat conjuntament amb l’escola festes de final de curs, festa de Nadal, activitats extraescolars (hipoteràpia, natació, tennis,...) casals en períodes festius, participació en la festa popular dels Tonis, xerrades formatives en el marc de l’escola de mares i pares, colònies d’estiu a Santa Susanna i altres.

L’AMPA es finança les seves activitats a partir de la quota que es paga per formar-ne part, les subvencions obtingudes i els rebuts específics en aquelles activitats que realitzen els alumnes.

Si tens ganes de formar-ne part, fes-te membre de la junta de l’AMPA.
Per descarregar-te la butlleta prem aquí.

Si vols conèixer els Estatuts aprovats a l'assemblea del 25 d'octubre de 2011 prem aquí.

Nova WEB DE L'AMPA !!! aquí