Gent molt capaç

Fes-te soci

Vols col·laborar amb l'Associació Sant Tomàs?

Sant Tomàs és un projecte social reconegut tant a casa nostra com a nivell europeu, on prop de 2.000 persones comparteixen els mateixos valors i la mateixa missió: Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies a la comarca d' Osona. Gràcies a la teva col·laboració podrem continuar i ampliar la nostra tasca.

La reforma fiscal de novembre de 2014 ha millorat el tractament de les aportacions a organitzacions no lucratives declarades d’utilitat pública i acollides a la llei 49/2002 de foment del mecenatge. Aquesta millora s’ha concretat en l’increment del % de deducció; tant per a les persones físiques (subjectes a l’IRPF) com per a les persones jurídiques (subjectes a l’impost de societats (IS)). Per exemple: un donatiu de 150€ a Sant Tomàs dóna dret a una deducció de 75€ en l’impost de la renda. En el següent quadre ho podreu veure en detall:

Omple el següent formulari en línia o bé descarrega't la butlleta d’inscripció per a particulars o la butlleta d'inscripció per empreses, completa-la amb les teves dades i fes-nos-la arribar per fax al núm: 93 885 01 95 o bé escanejada al correu socis@santtomas.cat

Particular Entitat o empresa

(dd/mm/aaaa)

Vols rebre les comunicacions de l'Associació Sant Tomàs exclusivament a través del correu electrònic?

30€ 60€ 90€ altres imports (mínim 30€)

En funció de l'IPC
En un percentatge fix  %

ES

Indica quin tipus de soci vols ser
Soci protector: qui simpatitzi amb la tasca de l’Associació i vulgui contribuir amb un ajut econòmic periòdic al sosteniment de les finalitats de l’Associació, sense participar en la seva marxa i organització.
Soci col·laborador: qui, encara que no tingui sota la seva pàtria potestat, tutela o responsabilitat una persona amb discapacitat, vulgui prendre part activa en la marxa o organització de l'Associació, amb els drets i obligacions recollits als estatuts.
Soci actiu: pare, mare, tutor o persona que tingui al seu càrrec una persona amb discapacitat. Indica el nom i cognoms de la persona i el centre/servei on rep suport i/o treballa:
Nom de la persona:
Servei:

Aquest donatiu és deduïble en l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, d'acord amb l’article 19 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, o bé en l'Impost de Societats, d'acord amb l'article 20 de la mateixa llei.

Accepto expressament la Política de Privadesa.

Vull rebre el butlletí electrònic l'Informatiu de Sant Tomàs