Gent molt capaį

Quč és la targeta solidāria Sant Tomās?

La targeta solidària Sant Tomàs, és una targeta de crèdit mastercard de CatalunyaCaixa totalment gratuïta que consta d’uns descomptes i avantatges en serveis i establiments de la comarca i, també avantatges per l’Associació. Tothom es pot fer la targeta, passa-la, passa-ho!
 

Avantatges que ofereix:

És una targeta de Catalunya Caixa totalment gratuïta (no hi ha comissió de manteniment).

Les compres efectuades amb la targeta de crèdit es carregaran al al compte del titular a inicis del mes següent llevat d’instruccions al contrari.

El límit de crèdit inical és de 300€ mensuals, tot i que es pot ampliar sol·licitant-ho a la teva oficina habitual.

La targeta, que la pots sol·licitar a qualsevol oficina de Catalunya Caixa, inclou descomptes i promocions per a les compres i/o contractació de serveis en un ampli ventall d’establiments comercials i empreses de la comarca d’Osona. La relació dels establiments adherits a data d’avui la trobareu a l’apartat Descomptes i Col·laboradors.

A més a més, per ser client de CatalunyaCaixa obtindreu encara més beneficis:

  1. Gaudir d’un compte sense comissions.
  2. Un 2% de descompte a les estacions de serveis GALP.
  3. Descompte de fins a un 30% en la compra a les botigues de Majorica. 
  4. Fins a un 15% de descompte a Vision&Co i Audio&CO.
  5. Fins a un 10% de descompte a les botigues GEOX, hoteles Expedia, DoorDefender, Offerum, Rumbo.es, Interflora i Legalitas
  6. 5% de descompte a les llibreries Everestdirecto i La Casadellibro.com. 
  7. Accés a condicions financeres preferents a CatalunyaCaixa: millor remuneració de dipòsits, millors condicions en el tracte de comissions, etc.

Consulta les condicions a www.targetescxdescomptes.com 


Avantatges que ofereix a l’Associació

Un 0,07% de totes les compres que pagueu mitjançant el carnet financer de Sant Tomàs, s’ingressaran al compte de l’Associació. Com més s’utilitza la targeta, més ingressos per Sant Tomàs.
 

Formulari d'alta

Descarregueu-vos el formulari d'alta aquí i consulteu altres avantatges de la targeta aquí. Completeu el document i entregueu-lo a les oficines centrals de l'Associació Sant Tomàs o a qualsevol oficina de Catalunya Caixa.