1 juny, 2022

Èxit dels atletes de Sant Tomàs al XIX torneig R.T de Barcelona que es va fer a Vic

Sis atletes del Club CAR de Sant Tomàs van participar al XIX torneig R.T d’atletisme de Barcelona que es va celebrar a les instal·lacions del Club Atlètic Vic el passat 30 de maig i tots ells van aconseguir medalla. En categoria femenina, Anna Pueyo va aconseguir dues medalles, va quedar primera a la cursa dels 100 metres i segona en salt de llargada. En categoria masculina, Albert Corominas va quedar primer a la cursa de 200 metres, Jordi Martinez segon en salt de llargada, Josep Maria Sanglas es va endur l’or en llançament de pes de 4kg, Jaume Vila va quedar primer classificat en salt de llargada i segon a la cursa dels 100 metres, i finalment, l’Enric Campdelacreu va quedar segon als 100 metres.

Enhorabona a tots i totes per assolir tan bones marques!