7 novembre, 2025
La Cuina de Sant Tomàs, present a la jornada d’innovació social agroalimentària

El projecte de La Cuina de Sant Tomàs va participar en la tercera jornada d’innovació social en el sector agroalimentari que ha tingut lloc aquest dimarts a Constantí. Es tracta d’una iniciativa dedicada a l’adopció de noves tecnologies, eines i metodologies en empreses del sector agroalimentari.
La responsable de La Cuina Imma Aumatell va formar part d’una taula rodona sobre solucions i iniciatives en l’adopció de noves tecnologies en empreses socials del sector agroalimentari. Aumatell va explicar tots els serveis de la cuina central com són els menús o la cuina per a col·lectivitats, la Cafeteria i els productes propis com són les patates i la xocolata elaborades per L’Obrador.
Aquesta taula també va incorporar el projecte ENACT, Soulfood i el Projecte Noima i al llarg de les jornades es va parlar de la importància de la mesura de l’impacte social per al sector agroalimentari.
