Gent molt capaç

Ofertes

A Sant Tomàs hi treballem més de 700 persones per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, tu pots ser-ne un d'ells.

El nostre procediment habitual de selecció es realitza a través de la publicació de les nostres convocatòries en diversos mitjans. En aquesta secció apareixen publicades de forma actualitzada les places vacants per a treballar a qualsevol dels serveis de l'Associació. Selecciona l'oferta que més s'ajusti als teus interessos i fer-nos arribar la teva candidatura sense moure't del nostre web.

ReferènciaO_2021_530Apuntar-se a aquesta oferta
ServeiTac - Osona CET
Lloc de treballNetejador/a torn nit (suplències estiu)
FuncionsRealitzar tasques de neteja de diversa índole en residencia.
Perfil AcadèmicEstudis bàsics
Experiència LaboralExperiencia en neteja.
Tipus de contracteTemporal.
Durada del contracteJuliol - octubre
Jornada laboral i horariSetmanes alternes, de dilluns a diumenge de 22 a 8h.
Salari brut anyalSegons conveni.
AltresCarnet de conduir i cotxe propi.
oferta creada amb data 11/06/2021 
ReferènciaO_2021_528Apuntar-se a aquesta oferta
ServeiTac - Osona CET
Lloc de treballAjudant de magatzem
Funcions- Portar el programa de gestió Aqundi. - Gestionar ordres de producció(coordinar les feines que s'han de realitzar amb els educadors). - Gestionar la preparació de comandes. - Gestionar enviament de comandes. - Gestionar estoc de productes i packaging. - Realitzar inventaris de productes i packaging. - Realitzar tasques de magatzem (recepció de comandes, paletitzar, portar transpalet i carro elevador, etc). - Posar en pràctica les mesures de manteniment i seguretat.
Perfil AcadèmicEstudis de formació profesional.
Experiència LaboralPreferible en tasques similars.
Tipus de contracteTemporal, amb possibilitats d'estabilitat.
Durada del contracte
Jornada laboral i horariDe dilluns a divendres de 9 a 14h i de 15 a 18h (es demana flexibilitat horària).
Salari brut anyalSegons conveni.
AltresEs demana tenir certificat de discapacitat física.
oferta creada amb data 09/06/2021 
ReferènciaO_2021_527Apuntar-se a aquesta oferta
ServeiEscola Estel
Lloc de treballEducador/a escola
FuncionsPortar a terme tasques de preparació i planificació de l’ensenyament de les àrees curriculars. - Atendre directament als alumnes (en grup i/o individualment) en les diverses àrees curriculars. - Realitzar tasques de coordinació amb els mestres tutors. - Fer el seguiment i control del progrés dels alumnes. - Coordinar el seu treball amb els mestres tutors.
Perfil AcadèmicMestre educació primària menció atenció a la diversitat / educació inclusiva.
Experiència LaboralPreferible en atenció a persones amb discapacitat Intel·lectual.
Tipus de contracteEstabilitat laboral
Durada del contracte
Jornada laboral i horariDe dilluns a divendres de 9 a 17h
Salari brut anyalSegons conveni
Altres
oferta creada amb data 08/06/2021 
ReferènciaO_2021_517Apuntar-se a aquesta oferta
ServeiTac - Osona CET
Lloc de treballEnginyer/a de Projectes d'Instal•lacions Fotovoltaiques
Funcions- Realitzar estudis tècnics i econòmics per autoconsum, plànols i dimensionament d'instal•lacions fotovoltaiques; així com realitzar pressupostos i ofertes. - Realitzar la monitorització per al manteniment de les instal•lacions fotovoltaiques. - Gestionar, coordinar i supervisar la posada en marxa de les instal•lacions així com els manteniments d'aquestes. - Gestionar proveïdors industrials per assegurar la correcta execució de les instal•lacions. - Confeccionar i supervisar especificacions tècniques, equips i materials, realitzant les compres dels components necessaris (panells solars, inversors, etc...)
Perfil AcadèmicEnginyeria Tècnica Industrial especialitat elèctrica. Es valorarà coneixement del mercat i del sector solar fotovoltaic. Coneixement del manteniment preventiu i correctiu d'instal•lacions fotovoltaiques.
Experiència LaboralEn disseny d'enginyeria i dimensionament tècnic d'instal•lacions fotovoltaiques per autoconsum i en construcció i/o posada en marxa d'instal•lacions fotovoltaiques.
Tipus de contracteTemporal amb possibilitats d'estabilitat.
Durada del contracte
Jornada laboral i horariPartit de dilluns a divendres. Es demana flexibilitat horària.
Salari brut anyalSegons conveni.
AltresCarnet de conduir i cotxe propi.
oferta creada amb data 15/04/2021 
ReferènciaO_2021_507Apuntar-se a aquesta oferta
ServeiCentre Riudeperes
Lloc de treballAuxiliar tècnic/a educatiu/iva (caps de setmana i festius)
FuncionsPreparar, recolzar i participar en les intervencions de suport a les persones usuàries del servei i al seu entorn i promoure la participació d´aquestes. Desenvolupar intervencions d´acompanyament i suport físic dirigides a les persones usuàries del servei, promovent l´autonomia i participació d´aquestes. Desencolupar intervencions d´acompanyament i suport sociosanitari dirigides a les persones usuàries del servei. Desencolupar actuacions d´acompanyament i suport sociosanitari dirigides a les persones usuàries del servei. En relació amb les intervencions amb la resta de l´equip, vinculades amb el funcionament general del servei.
Perfil AcadèmicCP Atenció sociosanitaria, CFGM Atenció sociosanitaria, CFGM Cures Auxiliars d'Infermeria, CFGS Integració Social o grau educació social.
Experiència LaboralPreferible en atenció a la dependencia.
Tipus de contracteTemporal amb possibilitats de continuïtat.
Durada del contracteInicial tres mesos. Prorrogable.
Jornada laboral i horari3 caps de setmana al mes i festius
Salari brut anyalSegons conveni.
AltresCarnet de conduir i cotxe propi.
oferta creada amb data 22/02/2021 
ReferènciaO_2021_505Apuntar-se a aquesta oferta
ServeiServeis centrals
Lloc de treballDirector/a àrea social i educativa de la Fundació Sant Tomàs
Funcions- Assistir a la direcció general en la definició i redacció de les polítiques i estratègies de l’àmbit social i educatiu de la Fundació, i reportar periòdicament de la realització dels objectius a la direcció general. - Dirigir, coordinar i motivar els equips responsables dels centres i serveis. - Supervisar la gestió de les diferents activitats, establint els processos més eficients. - Liderar, conjuntament amb els directors dels centres i serveis, els projectes de creixement i diversificació a fi de donar resposta a les necessitats socials de la comarca. - Vetllar pel benestar i satisfacció de les persones ateses i les seves famílies i representar l’entitat en la relació amb aquestes. - Representar conjuntament amb la direcció general o de forma individual a l’Entitat davant les institucions i organismes públics i privats en temes relacionats amb l’àmbit social del projecte. - Vetllar pel compliment de les obligacions legals i administratives i del codi ètic de Sant Tomàs. - Planificar els objectius, els pressupostos, els recursos i els plans de gestió de l’àrea. - Conèixer la situació i evolució de les polítiques publiques d’atenció als nostres col·lectius d’interès i conèixer la situació del sector, preveient les possibles accions futures i l’estratègia de l’organització. - Garantir i treballar en la coordinació amb altres àrees del projecte (àrea d’empresa social, àrea laboral de les persones, àrea d’administració i comunicació, sistema de gestió integrat...) i donar el suport tècnic necessari per implantar i consolidar el model de gestió i atenció a les persones de Sant Tomàs.
Perfil Acadèmic- Titulació universitària de grau o equivalent. - Es valorarà estudis superiors en l'àmbit social i educatiu i formació complementària en gestió o estudis superiors en l'àmbit de gestió i formació complementària en l'àmbit social i educatiu. - Coneixement d'eines informàtiques.
Experiència LaboralExperiencia en: - Responsabilitats gerencials o directives en el sector social mínim de 7 anys. - Interrelació amb administracions publiques. - Treball d'equips directius multidiscinaris (visió de gestió i visió social).
Tipus de contracteLloc de treball estable.
Durada del contracte
Jornada laboral i horariPartit de dilluns a divendres, es demana flexibilitat horària. 40h/setmanals.
Salari brut anyal
AltresCarnet de conduir i vehicle propi.
oferta creada amb data 16/02/2021 
ReferènciaO_2020_498Apuntar-se a aquesta oferta
ServeiCentre Riudeperes
Lloc de treballInfermer/a
FuncionsCerquem persona per a atendre persones usuàries del servei i desenvolupar les funcions associades al lloc de treball d´infermeria. - Preparar, recolzar i participar, en les intervencions de suport a les persones i al seu entorn, i promoure la participació d´aquestes. - Desenvolupar intervencions d´acompanyament i suport físic dirigides a les persones usuàries del servei, promovent l´autonomia i participació d´aquestes. - Desenvolupar intervencions d´acompanyament i suport sociosanitari dirigides a les persones usuàries del servei. - Desenvolupar actuacions d´acompanyament i suport psicosocial dirigides a les persones usuàries del servei. - En relació amb les intervencions amb la resta de l´equip, vinculades amb el funcionament general del servei.
Perfil AcadèmicGrau d´infermeria
Experiència LaboralExperiència prèvia en lloc de treball similar.
Tipus de contracteTemporal , amb possibilitats de continuïtat.
Durada del contracteA concretar.
Jornada laboral i horariA concretar, es demana flexibilitat
Salari brut anyalSegons conveni.
AltresCarnet de conduir i vehicle propi.
Disponibilitat horària
oferta creada amb data 14/12/2020